Artzoo1Artz Multicare is zowel op de zakelijke als op de particulierenmarkt actief.
In de 25 jaar actief zijn in het schoonmaakvak heeft Artz Multicare de nodige kennis en ervaring opgedaan wat voor onze klanten zeer plezierig werkt. Hiervoor is ons bedrijf dan ook in het bezit van de nodige vakdiploma’s en certificaten.

De schoonmaak activiteiten bij particulieren bestaan niet alleen uit glazenwassen, maar ook bijvoorbeeld uit het leegmaken van dakgoten, het reinigen van rolluiken, overkappingen, trespa, boeiboorden, tapijtreiniging en kozijnen.

De schoonmaak activiteiten bij bedrijven bestaan voornamelijk uit het schoonhouden van de werkplekken van uw medewerkers. Zo zorgen wij er voor dat u medewerkers iedere dag met een schone lei beginnen. Dit bevorderd de werksfeer voor u en uw medewerkers. Bovendien verlengd het de levensduur van de materialen die schoongehouden worden. Denk hier bij aan gangen, bureaus en sanitaire ruimtes.

Ook kunt u bij ons terecht voor het kleine kluswerk zoals schilderwerk, laminaatvloeren, kitwerk, dakwerkzaamheden (dakpan vervangen, Panlatten) maar ook verhuizingen.
Kortom, wij staan voor kwaliteit en service.
Diensten tegen verantwoorde tarieven.

Wilt u gebruik maken van onze service? Neem dan contact met ons op en bel: 0628324794 of mail naar: info@artz-multicare.nl en vraag ons voor de mogelijkheden.

Wij staan voor u klaar om te zorgen dat u in een nette en verzorgende omgeving een heldere kijk op het leven houdt. Bovendien leveren wij uitmuntende schoonmaak- en aanvullende facilitaire diensten.