Periodiek onderhoud

Soms is het belangrijk om regelmatig onderhoudt te hebben aan specifieke zaken.
Artz-Multicare kan hiervoor een oplossing voor u zijn.
Samen met de klant kijken we naar de mogelijkheden voor periodiek onderhoud en reiniging.
Een andere benaming voor periodiek onderhoud is preventief onderhoud. Dit wil zeggen dat wij binnen een bepaalde periode onderhoud verrichten om te voorkomen dat bijvoorbeeld vuil schade aanbrengt.

Een woningkeuring toont aan of er sprake is van gebreken of achterstallig onderhoud en geeft een indicatie van de herstelkosten.
Onderhoud van een gebouw heeft o.m. betrekking op schilderwerk (binnen en buiten, hout, metaal en beton), installaties (cv, ventilatie.), dak herstel, dakgoten en hemelwaterafvoer, hang- en sluitwerk, schoorsteenvegen, riolering, reparaties (hout, beton, metselwerk, voegwerk e.d.), behandelen van vocht doorlatende muren, tuin en schuur enz.

Periodiek onderhoud wordt het vaakst uitgevoerd in bedrijfspanden. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om een schoonmaakbedrijf in te huren voor het onderhoud en schoonmaak van hun bedrijfspand.
Wilt u meer informatie hebben over het periodiek onderhouden van uw woning of bedrijfspand? Dan kunt u contact met ons opnemen via onze contactpagina.